De kracht van samen

Hallo, ik wil mij even voorstellen

Mijn naam is Ingrid Peerdeman en ik ben de voorzitter van de bewonerscommissie De Kracht van Samen. De Kracht van Samen is voortgekomen uit Actiecomité 30 is zat!

Actiecomité 30 is zat! heeft 6 jaar strijd geleverd tegen gemeente Stede Broec om de straat Overstort veiliger te maken. En dat is gelukt!!! Ik heb deze strijd geleverd met en voor bewoners van de Overstort en omgeving.

Met De Kracht van Samen  wil ik meer mensen helpen. De bewonerscommissie De Kracht van Samen is er voor de bewoners die wonen in de wijk Oostersluis van gemeente Stede Broec. Deze commissie wil samen met u de saamhorigheid weer terug brengen naar hoe het vroeger was. Wij staan voor u klaar om te helpen meet boodschappen doen, de hond uitlaten, de planten te verzorgen, samen koffie of thee te drinken, helpen met invullen van formulieren, enzovoort. Ook willen wij bewoners samen brengen die dezelfde hobby hebben.

Dat ik graag mensen wil helpen komt voort uit mijn werk. Ik doe het huishoudelijk werk bij cliënten thuis en ik ben daarnaast ook werkzaam bij een garagebedrijf.

Voortkomend uit deze functie ben ik mantelzorger voor mensen in mijn nabije omgeving. Een voorbeeld hiervan is een dame die dementerende is waar ik mantelzorger voor ben.

Mocht u contact met mij willen opnemen, dan kunt u een berichtje sturen naar: samen1voorelkaar@gmail.com U kunt zich ook aanmelden via de FB De Kracht van Samen.

Hopelijk kan ik u in de toekomst een dienst bewijzen.

 

Met vriendelijke groet, Ingrid Peerdeman