Even voorstellen

Wie …. en wat wordt er gedaan

Kindgericht Werken werkt op een andere manier met kinderen en volwassenen. Want iedereen is een individu. Het kind en de volwassene. Kindgericht Werken staat voor kwaliteit.

 

Ik ben Marianne. Oprichtster van Kindgericht Werken en moeder. En het gezicht van stichting Kindgericht Werken.

Sinds 1997 werk ik met kinderen met heel veel plezier. En omdat ik al ruim 20 jaar werk met kinderen, ben ik ook ervarings deskundige.

 

Ik ben gediplomeerd scw’er aka sociaal cultureel werker. Wat inhoudt dat ik bevoegd ben om op verschillende werkvlakken met kinderen te werken. En dat i.c.m. met mijn organisatorisch talent, dankzij mijn afgeronde opleiding filiaalmanager, ben ik van alle markten thuis 😊

 

Er worden varia activiteiten georganiseerd voor het welzijn en het individu van het kind en de volwassene. Iedereen is bij Kindgericht Werken een persoon met een eigen karakter. Hier wordt altijd rekening mee gehouden. Zodoende wordt er gewerkt met kleine groepjes en individueel. Kwaliteit staat hoog in het vaandel!!!

 

Kinderen, maar ook volwassenen, krijgen zoveel prikkels te verwerken op school, buiten school en vanuit werk, dat Kindgericht Werken een stukje rust en een stukje ontspanning mee wil geven. Dit wordt gerealiseerd door activiteiten op een natuurlijke, kindgerichte, positieve en individuele manier te benaderen. Groepsgewijs benaderen is ook belangrijk, maar dan wel in kleine groepjes.

 

Naast de activiteiten is Kindgericht Werken bezig met eenzaamheid en armoede in the picture te zetten. Dit doen wij o.a. door hoorcolleges te geven op scholen en naar bijeenkomsten te gaan in West Friesland. En varia samenwerkingen aan te gaan  met gelijkgestemden en een ieder die hier interesse in heeft.

 

Natuurlijk doe ik dit niet allemaal alleen. stichting Kindgericht Werken heeft een mooi en breed inzetbaar team. Zowel voor de schermen als achter de schermen. Samen met dit fantastische team krijgen wij alles voor elkaar. Op elk gebied.

 

Mijn dank is onmeetbaar groot voor dit geweldige team waardoor we stichting Kindgericht Werken goed kunnen laten draaien.

Eén van de doelen van Kindgericht Werken is samenhorigheid creëren op een positieve manier door o.a. Kidsfun aan te bieden. De kinderen leren te verwoorden wat ze voelen en denken. En  Kindgericht Werken heeft nog vele ander manieren.
En door te zien en te luisteren hoe de kinderen de wereld zien vanuit het eigen perspectief van de kinderen kunnen de kinderen nog meer groeien in hun eigen ik.

 

Hier zijn allerlei en vele methodes voor gemaakt door andere mensen. Helaas kost dit meestal ook aardig wat geld. Enkele van deze methodes worden gebruikt bij Kindgericht Werken Deze methodes zijn vaak te vinden zijn op internet, voor de kinderen.
Zoek maar eens op MIRmethode of Gelukskoffer. Dit zijn slechts twee van de effectieve methodes die er worden gebruikt voor de activiteiten. En er zijn nog vele anderen methodes met een positief effect. Dit soort methodes geeft KIndgericht Werken inspiratie voor de activiteiten die er worden georganiseerd.

 

Kindgericht Werken is hier goed bekend mee en wil dit graag aan de kinderen meegeven.

 

Andere steekwoorden die horen bij Kindgericht Werken zijn:

 • Professioneel
 • Waarde toevoegen
 • Flexibel
 • Samenhorigheid
 • Kwaliteit
 • Stay Positive!!!
 • Individu

Contact opnemen

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

 

En financiële donaties zijn altijd welkom.

 

U kunt doneren op

 

NL26 INGB 0008 1544 39
t.n.v: Stichting Kindgericht Werken

 

o.v.v.: Kindgericht Werken Donaties

  kindgericht werken header
  × Hoe kan ik u helpen?