Skip to content
Menu

Agenda Schooljaar 2023 -2024

Winter sprookjes droom

Winter Sprookjes Droom

 

Op Zaterdag 17 Februari 2024 van 13.00 – 16.00 organiseert stichting Kindgericht Werken FB KGW vriendenpagina samen met FB kinderboerderij De Kleine Weide een fantastisch Winterfeest voor iedereen. 

Er zal een cosplaywedstrijd zijn voor alle leeftijden. Dus kom verkleed in je mooiste kostuum, in je mooiste verkleedkleren. Denk aan Frozen, of prinses Sissi, of het originele sprookje van de sneeuwkoningin. Er zal een prijs te winnen zijn voor het mooiste kostuum. Zowel voor volwassenen bij genoeg cosplayers, als voor kinderen. De winnaar wordt dezelfde dag om 15.00 bekend gemaakt.

Je kan je winters laten schminken. Ga gezellig op de foto met onze prachtige arrenslee. Er zal wat lekkers te eten en te drinken zijn en genoeg andere leuke dingen te doen zijn. De entree is gratis en er is een vrije inloop. We hopen jullie in het nieuwe jaar te zien bij onze Winter Sprookjes Droom.

53

 PAASFEEST!!!

Tweede Paasdag op 1 April is ons jaarlijkse Paasfeest. Dit feest zetten wij naar i.s.m. kinderboerderij De Kleine Weide. Dit feest is van 13.00 – 16.00 Gratis entree en vrije inloop.

Ook dit jaar gaan we er weer een geweldig feest van maken. Jullie komen toch zeker ook.

flyer

KONINSDAG EVENEMENT!!!

Zaterdag 20 April organiseren we weer een fantastisch evenement. Georganiseerd door de stagaires van stichting Kindgericht Werken. Wat een toppers zijn jullie dames!!!

Het evenement is van 13.00 ‘s-middags tot 16.00 ‘s-middags. Het is vrije inloop en gratis entree. 

Gezellige Oud – Hollandse spelletjes en we hebben ook een geweldig springkussen waar lekker op gesprongen kan worden. Leuk voor jong en oud. Bij ons kan iedereen altijd meedoen!!! Komen jullie ook gezellig mee doen? Koffie, thee en limonade staat klaar, zoals jullie van ons gewend zijn.

 
Plaatje

Beautydag!!!

Vrijdag 3 Mei van 13.00 – 15.00 organiseert stichting Kindgericht Werken i.s.m. Jenaplan basisschool de Hussel en kinderboerderij de Kleine Weide een heerlijk ontspannende beautydag. Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn is de entree gratis en hebben we een vrije inloop.

Wat kun je allemaal verwachten?                                                                                                                                            Wat dacht je van een heerlijk ontspannende massage en kinderyoga waar jong en niet zo jong meer aan mee kunnen doen. Ook zijn er echt pro’s aanwezig om de haren en nagels te stylen. Hoe gaaf is dat. Er zijn ook fantastische dames met make – up ervaring aanwezig die jullie in de make – up zetten. Ook wordt er gedacht aan onze innerlijke (on 🙂 ) gezondheid met een heerlijk hightea gemaakt door mensen met passie

Even een weetje: Wees er op tijd bij, want op = op       

 

 

Flyer 2024

ZOMERFESTIJN 2024!!!

Zaterdag 8 Juni van 13.00 – 16.00 mogen wij i.s.m. het Leger des Heils in Bovenkarspel weer een fantastische Donutdag Zomerfestijn neerzetten. Het thema voor dit jaar is natuur. En natuurlijk, zoals de trouwe bezoekers inmiddels wel weten, hebben we ook een springkussen. 

Kom gezellig langs en meedoen. Gratis entree en vrije inloop.

plaatje

HSP Markt!!!

22 juni 2024

GEANNULEERD!!!

 

 

 

Donaties

En financiële donaties zijn altijd welkom.

U kunt doneren op: NL26 INGB 0008 1544 39
t.n.v: Stichting Kindgericht Werken

o.v.v.: Kindgericht Werken Donaties

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen