Skip to content
Menu

Sponsoren

westfriese beursvloer kindgericht werken

En ook na de Westfriese Beursvloer worden er matches gemaakt. Zoals o.a. met Vitasys.

vitasys kindgericht werken

Vitasys

Kindgericht Werken heeft 2 chromebooks gekregen om de administratie van Kindgericht Werken bij te houden. HOE GAAF IS DAT 🙂

We hebben een goed gesprek gehad. Vitasys wilde heel veel weten van Kindgericht Werken. Wat er gedaan wordt, hoe het gedaan wordt. En natuurlijk vertel ik daar vol enthousiasme en met heel veel liefde over. Met wie Kindgericht Werken samenwerkt. Wie de doelgroepen zijn van Kindgericht Werken. Wat er aan activiteiten en evenementen gedaan wordt. Waaronder Kidsfun & Positive Vibes

En Kindgericht Werken doet nog veel meer….

Het is gewoon SUPERGAAF dat deze match gemaakt is NA de Westfriese Beursvloer.

We ❤️ it

Aangezien we allebei de minima helpen hebben we elkaar gevonden op Facebook. Leuker kan haast niet 🙂

De minima die staan ingeschreven bij Kindgericht Werken mogen bij Lida & Jan een fiets vragen als deze nodig blijkt te zijn. Zowel jong als oud. Geweldig toch.

Abova Media

Abovo Media, jullie zijn in 1 woord GEWELDIG. Ook hier, mede dankzij de Westfriese Beursvloer, heeft Kindgericht Werken een compleet nieuwe huisstijl gekregen. Hier zijn wij ontzettend blij mee en dankbaar voor.

Albert Heijn Enkhuizen

Dank je wel AH Enkhuizen. Dankzij jullie non – food donatie hebben wij een fantastische pannenkoekenactie neer kunnen zetten voor de gezinnen die onder de armoedegrens leven. Hier zijn wij jullie ontzettend dankbaar voor.

De Hussel

Dank je wel Ellen Roelofs (directrice) en Gea Hoogland (DE kleuterjuf :)) dat ik mijn activiteiten voor Kindgericht Werken mag uitvoeren bij jullie op school voor de kleuters. En dat jullie mij helpen met een stukje basismateriaal voor Kindgericht Werken.

Basisschool ’t Vierspan

Ook met basisschool ’t Vierspan hebben we een hoop kunnen regelen. En ook hier gaan we gewoon mee verder.

Ik hou ervan ❤

Berend Botje Kinderopvang

Dank jullie wel Berend Botje voor jullie sponsoring van materialen. Dankzij onze match op de Westfriese Beursvloer kan Kindgericht Werken verder met ons speciale project jong ontmoet oud i.s.m. het Rigtershof en OBS ’t Vierspan in Stede Broec. En andere projecten van Kindgericht Werken.

Yeah Online

Tja, ook Nancy is er al vanaf het begin bij. Nu vanuit Yeah Online. Zij heeft ervoor gezorgd dat mijn website een complete opfrisbeurt heeft gehad.Fantastisch en geweldig gewoon. 

I ❤️ it too much.

Dank je wel Nancy voor de mooie site. 

klavertje vier

Wordt u ook sponsor?

Donaties

En financiële donaties zijn altijd welkom.

U kunt doneren op: NL26 INGB 0008 1544 39
t.n.v: Stichting Kindgericht Werken

o.v.v.: Kindgericht Werken Donaties

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen