Sponsoren

En ook na de Westfriese Beursvloer worden er matches gemaakt. Zoals o.a. met Vitasys.
logo vitasys

Kindgericht Werken heeft 2 chromebooks gekregen om de administratie van Kindgericht Werken bij te houden. HOE GAAF IS DAT 🙂

We hebben een goed gesprek gehad. Vitasys wilde heel veel weten van Kindgericht Werken. Wat er gedaan wordt, hoe het gedaan wordt. En natuurlijk vertel ik daar vol enthousiasme en met heel veel liefde over. Met wie Kindgericht Werken samenwerkt. Wie de doelgroepen zijn van Kindgericht Werken. Wat er aan activiteiten en evenementen gedaan wordt. Waaronder Kidsfun & Positive Vibes

En Kindgericht Werken doet nog veel meer….

Het is gewoon SUPERGAAF dat deze match gemaakt is NA de Westfriese Beursvloer.

We ❤️ it

 

https://vitasys.nl
Facebookpagina Vitasys

AbovoMedia

Abovo Media, jullie zijn in 1 woord GEWELDIG. Ook hier, mede dankzij de Westfriese Beursvloer, heeft Kindgericht Werken een compleet nieuwe huisstijl gekregen. Hier zijn wij ontzettend blij mee en dankbaar voor.

 

https://www.abovomedia.nl

Facebookpagina Abovo Media

Dank je wel AH Enkhuizen. Dankzij jullie non – food donatie hebben wij een fantastische pannenkoekenactie neer kunnen zetten voor de gezinnen die onder de armoedegrens leven. Hier zijn wij jullie ontzettend dankbaar voor.

 

AH Enkhuizen

Dank je wel Ellen Roelofs (directrice) en Gea Hoogland (DE kleuterjuf :)) dat ik mijn activiteiten voor Kindgericht Werken mag uitvoeren bij jullie op school voor de kleuters. En dat jullie mij helpen met een stukje basismateriaal voor Kindgericht Werken.

 

www.dehussel.nl

Ook met basisschool  t Vierspan hebben we een hoop kunnen regelen. En ook hier gaan we gewoon mee verder.

 

Ik hou ervan ❤

 

 

https://www.hetvierspan.com

Facebookpagina ’t Vierspan

Dank jullie wel Berend Botje voor jullie sponsoring van materialen. Dankzij onze match op de Westfriese Beursvloer kan Kindgericht Werken verder met ons speciale project jong ontmoet oud i.s.m. het Rigtershof en OBS ’t Vierspan in Stede Broec. En andere projecten van Kindgericht Werken.

 

Berend Botje

Facebookpagina Berend Botje

Ook deze match is gemaakt NA de Westfriese Beursvloer. Kindgericht Werken is hier zooooo ontzettend blij mee.

 

Dus dank jullie wel Cartridge City Hoorn voor jullie sponsoring. Wat zijn jullie fantastisch 💖

 

Kindgericht Werken is ontzettend blij met de inktcartridges container. Gaat vanaf nu mee naar alle markten 💃🏻💃🏻💃🏻 En dan ook nog eens een supergave laserprinter voor al die kleurplaten die KGW uitdeelt aan iedereen.

 

We ❤️ it all.

Tja, ook Nancy is er al vanaf het begin bij. Nu vanuit Yeah Online. Zij heeft ervoor gezorgd dat mijn website een complete opfrisbeurt heeft gehad.Fantastisch en geweldig gewoon. 

I ❤️ it too much.

 

Dank je wel Nancy voor de mooie site. 

 

Contact opnemen

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

 

En financiële donaties zijn altijd welkom.

 

U kunt doneren op:

 

NL26 INGB 0008 1544 39
t.n.v: Stichting Kindgericht Werken

 

o.v.v. Kindgericht Werken Donaties

    kindgericht werken header
    × Hoe kan ik u helpen?