Winteractie

Elk jaar organiseren wij van Kindgericht Werken 2 winteracties. Een kerstkaartenactie en nog een 2e actie 🙂

In 2019 kon je ons vinden op verschillende kerstmarkten in Hoorn en Stede Broec. Je kon meehelpen om een beste wensen boek te maken. Jong en oud hielp mee. Dit om meer samenhorigheid & bewustwording te creëren en de eenzaamheid te bestrijden onder de ouderen.

Deze kaarten hebben wij uitgedeeld aan woon – zorgcomplex voor ouderen Het Rigtershof

 

We waren officieel 4 September 2019 van start gegaan met Kindgericht Werken, dus dat jaar slechts 1 actie 🙂

In 2020 zijn er zelfs 3 Winteracties uit gegaan. Maken we het van het vorige jaar even goed.

Actie 1 hebben we met RKBS De Hussel, alle groepen, kerstkaarten gemaakt voor de kinderafdelingen van het ziekenhuis Hoorn en het ziekenhuis Alkmaar.

 

Winteractie 2 werd er een smartphone verloot. Ieder lid van de facebook accounts Kindgericht Werken en Stichting hulp voor de minima Noord Holland maakten kans om deze smartphone te winnen. Dit konden ze doen door een kaartje te sturen per mail, per post of een andere manier naar Kindgericht Werken. De winnende kaart staat hierboven. Ook deze kaarten gingen naar de kinderafdelingen van ziekenhuis Hoorn en ziekenhuis Alkmaar.

 

Winteractie 3 hebben we m.b.v. vele donateurs kerstcadeautjes uitgedeeld aan gezinnen die op of onder de armoedegrens leven. Deze cadeaupakketten zijn zeer goed ontvangen. We hebben heel veel gezinnen een hele fijn tijd kunnen geven met cadeautjes. We hebben ruim 100 kerstcadeaupakketten uitgedeeld. Wat is het toch geweldig om cadeautjes weg te geven.

 

ZH HoornZH Alkmaar

Contact opnemen

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

 

En financiële donaties zijn altijd welkom.

 

U kunt doneren op:

 

NL26 INGB 0008 1544 39
t.n.v: Stichting Kindgericht Werken

 

o.v.v. Kindgericht Werken Donaties

    kindgericht werken header
    × Hoe kan ik u helpen?